Privacy statement

PO Educatief hecht veel waarde aan het beschermen van de privacy van u als klant of als geïnteresseerde. Middels dit statement wordt u geïnformeerd over de wijze waarop PO Educatief omgaat met persoonsgegevens.

Hoe verzamelt PO Educatief persoonsgegevens?

Uw gegevens kunnen op twee verschillende manieren bij PO Educatief terecht komen. Enerzijds bij het bestellen van producten (klanten) en anderzijds door het downloaden van extra informatie of gratis materialen van de website (geïnteresseerden). Het is in beide gevallen noodzakelijk uw adresgegevens of mailadres in te vullen, anders kunt u geen informatie of producten ontvangen.

Welke gegevens verzamelt PO Educatief, van wie en waarom?

Naam (Klanten en geïnteresseerden)

Voor het persoonlijk aanschrijven. PO Educatief wil graag weten met wie er contact is.

Adresgegevens (klanten)

Uw adresgegevens worden gevraagd tijdens het bestelproces van materialen t.b.v. de verzending van de producten en de facturatie.

Email adres (klanten en geïnteresseerden):

Klanten:

Voor het verstrekken van informatie behorend bij de materialen (zoals links naar trainingen en werkbladen) en om u op de hoogte te houden van wijzigingen in de producten.

Geïnteresseerden:

Om u de gevraagde informatie te kunnen verstrekken en om u op de hoogte te houden van nieuwe producten (indien u dit heeft aangegeven).

Bedrijfsnaam (klanten en geïnteresseerden):

Klanten:

Uw bedrijfsnaam wordt gevraagd zodat de factuur op naam van uw bedrijf kan worden gezet én om te verifiëren of u bevoegd bent de materialen te bestellen.

Geïnteresseerden:

Uw bedrijfsnaam wordt gevraagd om te verifiëren of u behoort tot de doelgroep, dat wil zeggen: praktijken die werken met kinderen met leerproblemen.

Website (klanten):

Om uw website onder de aandacht te brengen bij de bezoekers van de site. Dit is een stukje reclame voor u vanuit PO Educatief. Indien u niet op de website wil worden geplaatst, kunt u dit altijd kenbaar maken. Uw website wordt verder niet opgeslagen in onze administratie.

Telefoonnummer (klanten):

Uw telefoonnummer wordt enkel opgeslagen om bij eventuele problemen tijdens het Skype gesprek ook telefonisch contact te kunnen leggen.

Professionele achtergrond (klanten en geïnteresseerden):

PO Educatief levert uitsluitend producten die enkel gebruikt kunnen worden door mensen die op professionele wijze met kinderen met leerproblemen werken. Om te verifiëren of u hier aan voldoet, wordt gevraagd naar de professionele achtergrond. Dit wordt verder niet opgeslagen

Bankgegevens:

Uw bankgegevens worden niet opgeslagen.

Verstrekken van gegevens aan derden

Uw gegevens zijn veilig bij PO Educatief en zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Bewaartermijn

Alle klantgegevens worden 5 jaar na het laatste contact bewaard vanwege de regelgeving rondom het bewaren van facturen voor de belastingdienst. Na 5 jaar worden alle gegevens vernietigd.

Inzien en verwijderen gegevens

Het is mogelijk om uw persoonsgegevens op te vragen bij PO Educatief. Stuur dan een mail naar info@po-educatief en u ontvangt binnen 5 werkdagen uw gegevens die bij ons bekend zijn per mail.

Indien u als klant niet (meer) wenst dat PO Educatief uw gegevens opslaat, kunt u dit kenbaar maken door te mailen naar info@po-educatief.nl. U ontvangt dan ook geen enkele update, wijziging of andere belangrijke informatie over uw product meer.

Indien u als geïnteresseerde niet wenst dat uw gegevens worden opgeslagen, kunt u dit al tijdens de aanvraag kenbaar maken. Indien u op een later moment wil aangeven dat u geen informatie meer wenst te ontvangen, kunt u zich uitschrijven van de nieuwsbrief of een mail sturen naar info@po-educatief.nl