Reken Remedie

Goedgekeurd door het NVO voor je her-registratie!

Structuur en duidelijkheid in het bieden van reken lessen met een opbouwende lijn.

Duidelijke doelen waar jij met je leerling aan werkt zodat je jouw handelingsplannen goed kunt onderbouwen en verantwoorden.

Méér dan alleen automatiseren. Jij hebt de (ouders van) kinderen meer te bieden dan je conculega’s doordat je ook gestructureerd en opbouwend aan de slag kunt met breuken, procenten, cijferen, metriek stelsel, komma getallen en klok kijken.

Kies jouw onderwerp. Wil je alleen extra oefenmateriaal voor breuken? Geen probleem! Iedere module is los verkrijgbaar!

Meer zelfvertrouwen in het geven van rekenlessen. Je schiet dus niet meer in de stress als er een ouder bij je komt met een kind met rekenproblemen.

Genoeg materialen om een heel schooljaar met een leerling aan de slag te kunnen!

Reken Remedie is de enige complete remediërende rekenmethode van Nederland en wordt door honderden RT’ers door heel Nederland ingezet.

Je verliest geen tijd meer met afstruinen van internet om je lessen bij elkaar te scharrelen. Met Reken Remedie zet je een duidelijke lijn neer en werk je van makkelijk naar moeilijk op één manier.

Omdat er duidelijke en meetbare doelen per les zijn toegevoegd, kun je heel doelgericht werken en inzichtelijk maken waar je mee bezig bent.

Reken Remedie bestaat uit negen modules met instructie, oefensommen, begin- en eindmetingen en losse werkboeken om nóg meer te oefenen!

Heb je niet alle modules nodig? Geen probleem! Je kunt alle modules los bestellen.

Je kunt direct aan de slag! Methode Reken Remedie is volledig digitaal, dus jij krijgt meteen alle materialen die je nodig hebt in je mailbox!

Reken Remedie in het kort

  • Met Reken Remedie biedt je structuur en duidelijkheid in je lessen met een opbouwende lijn.
  • Je werkt met duidelijke, meetbare doelen zodat je jouw handelingsplannen goed kunt onderbouwen en verantwoorden.
  • Reken Remedie is véél meer dan alleen automatiseren. Met deze methode kun je ook gestructureerd en opbouwend aan de slag met breuken, procenten, cijferen, metriek stelsel, verhoudingen, komma getallen en klok kijken.
  • Reken Remedie heeft zijn bekendheid inmiddels verworven in RT land. Met deze doeltreffende methode kun jij direct aan de slag!
    Met Reken Remedie krijg je meer zelfvertrouwen in het geven van rekenlessen. Doordat je direct alle onderwerpen bij de hand hebt, zonder eerst heel internet af te zoeken, ben je veel minder tijd kwijt aan voorbereiden.
  • Tijd die je nu over hebt om in de leerlingen te steken!
    Reken Remedie biedt genoeg materialen om een heel schooljaar met een leerling aan de slag te kunnen!

Succes verhalen

Word ook Reken Remedie specialist!

“Ik heb veel geleerd van de training en kan er mee aan de slag. De methode is erg duidelijk en je hebt het goed toegelicht. Ik beveel je aan!”

Margriet Nienhuis, Nize Coaching Zetten

“Ontzettend bedankt voor de leuke, gezellige dag. Met deze overzichtelijke methode krijgen kinderen weer zin in rekenen, omdat het op een pakkende manier makkelijk voor hen te begrijpen is!”

Irene Nijland, NeyesKids Bentelo

“Ontzettend bedankt voor de leuke, gezellige dag. Met deze overzichtelijke methode krijgen kinderen weer zin in rekenen, omdat het op een pakkende manier makkelijk voor hen te begrijpen is!”

Renske van der Lende, Wijzer in Rekenen Winterswijk

„Het materiaal is aantrekkelijk, heeft een duidelijke opbouw, dat heb ik de afgelopen tijd gemist!”

Esther Boonstra, praktijk ABraCaDabra West-Graftdijk / Middenbeemster

“Zeer gave training! Ik ga met veel plezier aan de slag! Dank je wel!”

Marijke van Wolfswinkel, Leercoach Apeldoorn

„De methode is mooi, overzichtelijk, duidelijk en verzorgd. De opbouw is duidelijk en de moeilijkheden per onderwerp goed belicht!”

Jiska Bijvoet, Oog 4 Kids Almere