Spelling Ster

De methode Spelling Ster maakt gebruik van het opslaan van het woordbeeld. Natuurlijk kun je niet onder een paar regels uit, deze zijn terug gebracht in 5 duidelijke regels.

De woordspelling is verdeeld in 36 categorieën. Binnen die categorieën zijn blauwe, rode en groene werkbladen te onderscheiden. De kleuren geven het niveau aan: blauw is groep 3/4, rood groep 5/6 en groen groep 7/8. Omdat de leerling dit niet weet, is het voor hen ook niet duidelijk of het een werkblad maakt wat misschien niet aansluit bij de klas waarin hij/zij zit. Zo voorkom je onzekerheid en kan de leerling gewoon werken op zijn eigen niveau!

Natuurlijk mag de werkwoordspelling niet ontbreken. de werkwoordspelling is heel overzichtelijk opgebouwd en biedt veel oefening voor specifieke moeilijkheden, zoals woorden met -fen/-ven of -zen/-sen, woorden zoals ‘aankleden’ of woorden die eindigen op een -d. 

Spelling Ster in het kort

  • Structuur en duidelijkheid in het bieden van lessen spelling met een opbouwende lijn.
  • Met de digitale meting heb je in 10 minuten in beeld waar jouw leerling staat en op welke categorieën de leerling uitvalt.
  • Uitgebreide werkwoordspelling die lessen biedt op iedere uitdaging van de werkwoordspelling
  • Een geweldige basis om jouw spellingslessen op te bouwen, uit te breiden en helemaal aan te passen aan de leerling!

Succes verhalen

Word ook Spelling Ster specialist!

„Heel fijn dat de leerling niet doorheeft op welk niveau hij werkt”

Daphne van de Werken, Onderwijspraktijk Werkbaar, Spijkenisse

“Ik moet het even kwijt:

de meting werkt echt super en snel!”

Madelon Verschoor, Alfabet RT, Rijen